Events

7 en 9 mei 2018 Hiding Place gedanst door Ballet Magnificat! Omega.

7 mei zal de voorstelling Hiding Place in de Haarlemse Stadsschouwburg te zien zijn. Deze avond word georganiseerd in samenwerking met het de stichting Corrie ten Boomhuis en is ter ere zijn van het 30 jarig jubileum van het Corrie ten Boom huis. Het is een besloten feest uitsluitend voor genodigden.

Als je de voorstelling ook wilt zien dan is 9 mei je kans! Ballet Magnificat! Omega zal Hiding place ten tonele brengen in Rotterdam in de kerk van Victory Outreach. De voorstelling is gratis toegankelijk de deuren gaan om 19:00 uur open en de voorstelling start om 19:30 uur wees op tijd want vol=vol. Victory Outreach Mijnsherenplein 9 Rotterdam.

Hiding Place is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Christelijke zusjes Corrie en Betsie ten Boom. Tijdens de tweede wereld oorlog bieden ze onderdak aan Joodse onderduikers in een kleine schuilplaats in hun huis in Haarlem. Uiteindelijk worden ze verraden en allemaal afgevoerd naar concentratiekamp Ravensbruck. Onder onmenselijke omstandigheden blijven Corrie en Betsie vasthouden aan hun rots vaste geloof in Jezus Christus. Het is een verhaal van hoop in heftige tijden en vergeving tegen alle gevoelens in….

Voor meer info over beide voorstellingen mail ons info@gracedanceministries.nl