Workshop hondentaal voor kinderen

36.95

Category:

Description

 

Vind jij honden ook helemaal geweldig en zou je nog meer over honden willen leren?

Zou je hondentaal willen leren?

Ben je ook nieuwsgierig hoe een hond met jou praat zonder woorden? Wat betekent het nou als hij even wegkijkt of zijn neus de andere kant op draait.

Strekt ie zich nou steeds uit of bedoelt hij iets anders daarmee? Waarom schud ie steeds zonder dat ie nat is? Wat doet ie met zijn oren? of waarom steekt ie steeds zijn tong naar me uit?

Dit is allemaal hondentaal en ik kan je helpen met het leren begrijpen.

Honden communiceren de hele dag maar helaas vangen wij daar vaak niet veel van op of we begrijpen het niet. Door de signalen te leren lezen weet je beter wat je hond je wilt vertellen. Waardoor de band met je hond nog veel intenser gaat worden.

Tijdens deze workshop die 2,5 uur duurt gaan we in op de signalen die honden geven. Kom je ook? Met minimaal 4 of maximaal 6 kinderen. Kinderen tot 8 jaar graag onder begeleiding van een ouder/verzorger.

We gaan veel leren door te kijken en te zien… en te oefenen. Hond Joep zal er ook bij zijn zodat we Live kunnen oefenen.

Workshop is aan te vragen neem voor het prikken van een datum en tijd contact met ons op via het contact formulier.

De prijs die in de shop aangegeven word is per persoon, kom je met een groepje van minimaal 4 personen dan krijg je 10%korting.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Workshop hondentaal voor kinderen”

Your email address will not be published. Required fields are marked *