Grace Kids

Bij Grace Kids coach ik kinderen en jongeren  met en zonder mijn hond Joep.

Als kinder/Jongeren coach ben je op zoek naar schatten.. talenten…samen gaan we zoeken naar jou kracht. Ik help je mee en Joep is daar ook expert in…

Mijn doelgroep

Kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 tot +/- 18 jaar.

Ik coach met en ook zonder Joep de hond. Dus geen nood als je niet van hondjes houdt of als je bang bent daarmee kan ik je ook helpen.

Wie ben ik:

Mijn naam is Annemarie Vreeswijk ik woon in Zevenhuizen met mijn kat Fleur en mijn hond Joep. Ik houd van mooi warm weer, reizen, lekker eten en drinken en vooral ijsjes, latte macchiato. Verder houd ik van dansen en kunst maken suppen (met Joep) en zwemmen.

Na ruim 20 jaar podotherapie is het tijd voor een nieuwe uitdaging, een switch naar een hele andere carrière. Als podotherapeut zijn de kinderen altijd een van mijn grootste doelgroepen geweest. Daarnaast ben ik sinds jaren werkzaam in de kinderkerk met kinderen in de leeftijd van 2,5 tot 12 jaar. Ennn heb ik de titel supertante!

Juli  2020 rondde ik mijn eerste opleiding voor kindercoaching af maar ik miste wat… iets wat mij/ ons zou onderscheiden in kindercoach land. 5 augustus 2020 werd Joep geboren. 6 oktober kwam hij bij mij wonen. Sinds dien zijn we onafscheidelijk. Al snel werd duidelijk dat Joep een bijzonder hondje was. Natuurlijk is hij voor mij de liefste van de hele wereld… Maar hij was al snel heel sociaal vooral naar kinderen… hij was als puppy al een verbinder. Kinderen vonden hem super schattig natuurlijk maar op het zelfde moment begonnen de kinderen mij spontaan hele verhalen te vertellen. Een kennis  het kwam met het idee, waarom ga je geen opleiding met hem doen. Dan kan je met hem werken met de kinderen. En mag hij mee wandelen? Of mag ik hem aaien? Ik ben me vrij snel gaan oriënteren naar opleidingen met de hond. Het werd dog assisted kindercoaching of te wel kindercoach met hond en deze hebben we samen gedaan. Juni 2023 studeerden we af en waren we er beiden helemaal klaar voor. Joep is mijn assistent en samen coachen we nu kinderen.