Workshops

Ik geef verschillende workshops

Workshop changes… omgaan met verandering.

Met behulp van creativiteit kunnen kinderen leren om gaan met verandering. Creativiteit  is een krachtige tool waardoor je kan leren je emoties te uiten. Door de coaching en het creatieve te combineren help ik kinderen naar manieren te zoeken die je helpen met de huidige situatie om te gaan.

Wat geef ik je mee tijdens deze workshop?

We gaan praten en nadenken over hoe je flexibel omgaat met verandering en nadenken over oplossingen. Jij leert hoe jij tot veel meer in staat bent dan dat je denkt. Je leert na te denken over oplossingen om sterker in je schoenen te kunnen staan.

Ik ga je helpen hoe je jouw gevoelens en ideeën kunt om te zetten in kunst of een creatieve vorm die je zelf kan gebruiken om je onrust, gevoel, en frustratie in te verwerken.

Je bent niet alleen en je mag praten over waar jij tegenaan loopt. De workshop kan individueel gevolgd worden of in een kleine groep met kinderen of jongeren van dezelfde leeftijd of jullie gezin. Hoe los jij het op en je leert ook van anderen hoe ze omgaan met verandering.

Bestel deze workshop via deze knop Workshop Changes

Workshop hartpuzzel.

Dit is een workshop waar we gaan tekenen schilderen kleien We gaan samen een reis maken door jou hart. Wie hebben daar een bijzonder plekje? Wat mag iemand anders zien? En wat niet? Wat is helemaal van jou? Elk puzzelstukje representeert een stukje van jou zelf.

Ook deze workshop kan individueel of in een kleine groep gevolgd worden. Samen met je vrienden of vriendinnen? of met het gezin.

Workshop grenzen stellen.

Dit is een workshop die actief en dynamisch is. In deze workshop kan Joep de hond ook heel goed mee doen. Maar het kan ook zonder.

Waar trek jij je grens? Hoe doe je dat? Sta je als een huis? Ben je de rots in de branding? Of ben je flexibel en bewegelijk en glip je overal tussendoor? Word je soms overspoelt? Heb je het gevoel dat je niet gezien word?  Tijdens deze workshop gaan we op zoek naar jou antwoorden.

Deze workshop kan individueel gevolgd worden, maar ook in kleine groepen. Met of zonder Joep ( mijn hond).